Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • Gratis Vitacom Phyto Balance bij Illioforte

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Wanneer U in de maanden augustus en september de opvolgformule Illioforte (€20,90) bestelt ontvangt U er een gratis pot Vitacom Phyto Balance bij!

  Illioforte is een opvolgformule met foliumzuur en vitamine B12, als ondersteuning van het celdelingsproces en vitamine B6 als bijdrage tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.

  Vitacom Phyto™ Balance is een opvolgformule en bevat verschillende voedingsvezels. Voedingsvezels zijn vanwege hun fysiologische effecten een belangrijk onderdeel van een evenwichtige voeding.
   
  Wilt u gebruik maken van deze aanbieding dan uitsluitend dit via de email aangeven: 
  info@celxpert.nl De bestelling wordt dan opgestuurd inclusief een factuur.

  Lees meer

 • VITACOR JUNIOR IN EEN NIEUW JASJE

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

   

  Met de halve dosering en een kleinere tabletvorm dan Vitacor Plus, heeft Vitacor Junior een belangrijke plaats als basisformule in ons assortiment ingenomen. De relatief lage prijs was voor veel mensen een argument om vitale celstoffen te gaan gebruiken en een eerste ervaring daarmee op te doen.
  Met onze nieuwe VitacorCap houden we dit concept vast, maar maken we het leren kennen of het permanente gebruik van deze basiscombinatie nog gemakkelijker:
   
  • in doseringsvorm als capsule met nog minder hulpstoffen;
  • in een aangepaste verpakkingseenheid met 60 capsules per maand;
  • met een aantrekkelijke startprijs bij het gebruik van vitale celstoffen;
  • als brede ondersteuning voor verschillende functies van de lichaamscellen.
   
   
  VitacorCap bevat - zoals Vitacor Junior voorheen - dezelfde ingrediënten als onze bekende basisformule Vitacor Plus. Het principe van gehalveerde dosering blijft gehandhaafd: twee VitacorCap-capsules komen overeen met één Vitacor Plus-tablet.

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN CARNAVAL 2020

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Tijdens de carnavalsdagen zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Heeft u in deze periode dringende vragen dan kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  Webshop is natuurlijk gewoon open en bestellingen worden normaal bezorgd!

   

  Lees meer

 • Eerste productscholing in 2020 zat wederom bomvol

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  25 januari stond alweer de eerste productscholing van CelXpert op het programma. Op het prachtige Erf de Burgwal in Leusden werden 18 therapeuten bijgepraat over de praktische toepassingen van onze supplementen. Geïnteresseerd om een dergelijke scholing bij te wonen? Neem dan contact met ons op via: info@celxpert.nl

   

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING RONDOM DE FEESTDAGEN

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  BEREIKBAARHEID RONDOM FEESTDAGEN

  In de laatste week van het jaar en de eerste week van het nieuwe jaar zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Heeft u in deze periode dringende vragen dan kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  PAKKETBEZORGING RONDOM DE KERST

  Op woensdag 25 december en donderdag 26 december worden er geen orders door ons verwerkt en worden door PostNL niet bezorgd. Op dinsdag 24 december worden pakketten iets eerder dan gebruikelijk bij ons opgehaald en dat betekent dat uw order tot 15:00 uur die dag wordt verwerkt. Orders die op die dag voor 15:00 uur zijn geplaatst, worden op vrijdag 27 december bezorgd. (Houd rekening met eventuele drukte bij PostNL waardoor uw pakket vertraging kan oplopen.)

  PAKKETBEZORGING RONDOM NIEUWJAARSDAG

  Op dinsdag 31 december worden de orders tot 15:00 uur verwerkt. Deze orders worden op donderdag 2 januari afgeleverd. Bestellingen na maandag 31 december 15:00 uur worden pas op donderdag 2 januari verwerkt en vrijdag 3 januari bij u bezorgd.  

  Wij wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij staan komend jaar ook weer voor u klaar!

  Team CelXpert

  Lees meer