Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • CelXpert en Stichting Gehandicaptenzorg Limburg

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

  SGL helpt mensen met hersenletsel verder. Deze stichting biedt cliënten en hun naasten ondersteuning op maat zodat zij een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. 

  Afgelopen jaar is er in Limburg een project opgestart waarbij cliënten samen met een professionele begeleider een klussenteam vormen. Dit team verricht op diverse locaties bij cliënten van SGL die het financieel moeilijk hebben diverse klusjes. Het doel is dat de leden van dit team er weer daadwerkelijk toe doen en dit ook als dusdanig voelen.

  CelXpert heeft dit project omarmt en de financiering van de klussenbus mede mogelijk gemaakt. Inmiddels is de klussenbus actief in heel Limburg. Mede dankzij uw aankoop is het mogelijk om onder andere dit maatschappelijk project te ondersteunen.

  Lees meer

 • Pinkstermaandag 24 mei 2021

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

  Wij zijn op Pinkstermaandag 24 mei 2021 niet bereikbaar. De webshop is wel gewoon geopend. Bestellingen geplaatst op die dag worden op dinsdag 25 mei aangeboden bij Post.NL.

  Onze Lycin heeft een ander uiterlijk gekregen. Deze ziet er nu stralend wit uit en heeft een verbeterde smaak. Neem de proef op de som en ontdek de nieuwe heerlijke smaak. 

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING RONDOM KONINGSDAG

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen  Op koningsdag 27 april 2021 zijn wij in de ochtend bereikbaar tot 12.00 uur. In de middag kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  Alle bestellingen geplaatst op dinsdag 27 april worden op woensdag 28 april aangeboden bij Post.NL.

     Team CelXpert
  info@celxpert.nl
  045-404 27 39

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING PASEN

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Op goede vrijdag 2 april 2021 zijn wij in de ochtend geopend tot 12.00 uur. Geplaatste bestellingen worden dan verwerkt en aangeboden bij Post.NL. Op Paasmaandag 5 april 2021 zijn wij gesloten. Alle bestellingen geplaatst vanaf vrijdagmiddag 2 april tot en met maandag 5 april worden op dinsdag 6 april verwerkt en aangeboden bij Post.NL.

  Heeft u in deze periode dringende vragen dan kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  Wij wensen iedereen fijne paasdagen toe,

  Lees meer

 • Februari aktie: Omega 3 Vegan:  2 halen 1 betalen!

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Het is van oudsher bekend dat een gezond voedingspatroon bijdraagt aan een sterk immuunsysteem.

  Omega-3-vetzuren zijn belangrijke micronutriënten die regelmatig via de voeding moeten worden opgenomen. Vette zeevis wordt beschouwd als een van de belangrijkste voedselbronnen van deze microvoedingsstoffen. In feite zijn echter algen de meest waardevolle bron van omega-3-vetzuren, immers vissen voeden zich met deze algen of eten kleinere algen-etende vissen op. Algen kunnen worden gezien als de oorspronkelijke bron van omega-3-vetzuren. 

  Maricor™ Vegan biedt u de hoogwaardige vetzuren DHA en EPA rechtstreeks afkomstig uit de oorspronkelijke plantaardige bron.


  Speciaal voor deze maand hebben we de actie: 2 halen 1 betalen !

  Lees meer