Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • Productscholing in Nieuwegein

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

  Zaterdag 13 april zijn we gestart met de eerste van een reeks van productscholingen. In Nieuwegein werden 24 therapeuten geschoold over cellulaire voedingsstoffencombinaties en de praktische toepassingen. Hou onze website in de gaten voor de volgende scholingsdata. Ben je ook geïnteresseerd in de praktische toepassing van CelXpert producten? Sluit je gratis aan op het platform van HPCM

  Lees meer

 • PRODUCTSCHOLING Zaterdag 13 april 2019

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Altijd al meer hebben willen weten over de praktische toepassingen van onze cellulaire voedingsstoffencombinaties?
  Kom dan naar onze scholingsbijeenkomst:

  Wanneer en waar?

  Zaterdag 13 april van 11.30-17.00 uur
  Locatie: La CaZa, Hoornseschans 101, 3432 TK Nieuwegein

  Deze scholing is bedoeld voor artsen, therapeuten en gezondheidsadviseurs die meer willen weten over de cellulaire voedingsstoffencombinaties, en behoefte hebben aan meer praktische informatie en toepassingen dan in de brochures vermeld mag staan.

  Kosten

  De kosten voor de scholing bedraagt slechts 35 Euro. Dit is inclusief een lichte gezonde lunch, koffie/water/thee, en een hand-out van de presentatie.

  Aanmelden

  Aanmelden is verplicht. Graag ontvangen we uiterlijk 1 april je aanmelding via de mail: info@celxpert.nl  Vermeld bij aanmelding: naam, adres, woonplaats en e-mail Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging.  Lees meer

 • Kurkuma: supplement van het jaar 2019

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Deze maand is op de Nationale Gezondheidsbeurs kurkuma Supplement van het Jaar 2019 geworden. Op de beurs konden bezoekers stemmen op hun favoriete vitamines, mineralen, kruiden en andere supplementen waar ze baat bij hebben. Online werden ook al duizenden stemmen uitgebracht. Uit onderzoek blijkt dat de curcumine in kurkuma een krachtige ontstekingsremmende werking heeft. Het werkt in sommige gevallen zelfs beter dan een ontstekingsremmend medicijn.

  De speciaal in ons Research Instituut ontwikkelde Basisformule bevat een combinatie van o.a. groene thee extract (300mg) en extracten uit de kurkumawortel (300mg). De voor Vitacom Phyto™ Basisformule geselecteerde plantenstoffen vormen een goede combinatie met de Basisformule Vitacor Plus™ of Vitacor Plus™ Drink om een zo groot mogelijk voedingsstofspectrum te leveren.

  Deze week bieden wij een speciale korting aan van 10%  op de Vitacom Phyto Basisformule. Dit is uw kortingscode: kurkuma2019

  Geldig tot en met 4 maart 2019

  Lees meer

 • Cell Science Nutrition B.V. nieuwe leverancier CelXpert

  Gepubliceerd op door Booster Apps

  Cell Science Nutrition B.V. nieuwe leverancier van CelXpert

  De vitale celstofformules, zoals deze ontwikkeld zijn op basis van wetenschappelijk onderzoek door het Dr. Rath Research Instituut in California worden per 20 december 2018 geleverd door Cell Science Nutrition BV. 

  Deze onderneming is de nieuwe distributieorganisatie vallend binnen het concern van Dr. Rath Health Programs B.V. Er is voor gekozen om in de Benelux namelijk niet langer te werken met een onafhankelijke distributeur, hetgeen CelXpert B.V. was.

  Op deze manier kunnen we blijven garanderen dat u bij ons effectieve producten koopt die ontwikkeld zijn volgens de laatste inzichten van Dr. Rath en samengesteld en geproduceerd zijn met de beste grondstoffen, volgens strenge criteria en kwaliteitsnormen.

  De productnaam en de bijbehorende website blijft natuurlijk onder de vertrouwde naam CelXpert voortbestaan. We hebben wel een nieuw bankrekeningnummer:

  NL06ABNA0836973003

  Cell Science Nutrition B.V.

  Wilt u als vaste klant dit nummer wijzigen in uw adresboek van internetbankieren?

   

  Lees meer

 • Wil jij je supplementen graag met regelmaat ontvangen en ook nog eens 10% voordeliger? Kies voor herhaalgemak!

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

  Voordelen van een herhaalgemak:

   10% korting (uitgezonderd pakketten)
  ✓ Betaal geen verzendkosten
   Ontvang elke maand (of kies zelf de frequentie) je producten 
   Bepaal in overleg de bezorgdatum
   Aanpassingen tussentijds altijd mogelijk
   Altijd opzegbaar

  Laat het ons weten: info@celxpert.nl

   

  Lees meer