Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • Vitacor Plus Drink voor de prijs van Vitacor Plus tijdens hittegolf

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Het wordt weer snikheet deze week. Daarom verlagen wij deze "tropenweek" wederom de prijs van Vitacor Plus Drink met maar liefst 10 euro. Maak kennis met de drink-versie van Vitacor Plus. Dezelfde aangeboden voedingsstoffen maar dan in een lekker gekoeld drankje.
  In de zomer is het belangrijk om voldoende vocht in te nemen en je lichaam te voorzien van de juiste micronutriënten. Basisformule Vitacor Plus ™ Drink heeft niet alleen een heerlijk frisse citroensmaak, maar biedt ook dezelfde geselecteerde voedingsstoffen als de Vitacor Plus.

  Lees meer

 • Ontdek de kracht van onze specifieke formule: MAGNESIUM

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

   

  Magnesium is een essentieel mineraal voor onze celstofwisseling. In vrijwel alle cellen van het lichaam is magnesium nodig voor een normale stofwisseling en voor normale lichaamsfuncties. Niet voor niets werd magnesium verkozen tot supplement van het jaar 2018. Zeker wanneer het warm is verliezen we veel mineralen tijdens het zweten en is natuurlijke aanvulling gewenst.

  Met Vitacom Mg™ kun je de belangrijke cellulaire voedingsstof magnesium bijtanken. En dat in een hoogwaardige natuurlijke vorm. Bij de voedingssupplementen van CelXpert wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten. Onderhoud je cellen met de juiste natuurlijke voedingsstoffen. CelXpert is de expert in het onderhouden van je cellen.

  90 capsules voor de aantrekkelijke prijs van € 15,90

  Tip voor een nog snellere opname:
  open de capsule, roer de inhoud in water en drink.

  Lees meer

 • Productscholing in Heerlen

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Woensdagmiddag 12 juni vond opnieuw een productscholing plaats. Een kleine 20 deelnemers vonden de weg naar het prachtige bedrijvencomplex C-Mill in Heerlen. Zij werden geschoold over cellulaire voedingsstoffencombinaties en de praktische toepassingen. Hou onze website in de gaten voor de volgende scholingsdata. Ben je ook geïnteresseerd in de praktische toepassing van CelXpert producten? Neem dan gerust contact met ons op. Therapeuten kunnen zich altijd gratis aansluiten op het platform van HPCM

   

   

  Lees meer

 • CelXpert steunt inmiddels 50 schooltuinprojecten in Uganda

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Een deel van de opbrengst van de verkoop van onze producten gaat naar de Dr. Rath Health Foundation. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor verbetering van onze gezondheid door middel van onderzoek, onderwijs en de verdediging van de rechten van de patiënt om voor natuurlijke remedies te kunnen kiezen.   De Foundation is ook de coördinerende organisatie achter Movement of Life, een beweging die mensen met name in ontwikkelingslanden ondersteunt praktijkprojecten op het gebied van gezondheid en voeding te ontwikkelen.

  Het schooltuinproject dat werd opgezet in Uganda heeft inmiddels het aantal van 50 (!) deelnemende scholen bereikt. Het project werd gelanceerd in maart 2015 en omvat het kweken van fruitbomen, groenten en medicinale planten. De schoolkinderen leren op deze manier over de rol van voeding op gezondheid en cellulaire geneeskunde. Mede dankzij jullie aankoop van CelXpert producten is dit project mogelijk gemaakt.

  Veel mensen in Uganda zijn ondervoed en hebben slechts één maaltijd per dag. Dit resulteert in talrijke negatieve gezondheidseffecten zoals verminderde spiermassa, een gebrek aan energie en concentratie, wonden die langer nodig hebben om te genezen en een verhoogd risico op infectie. Infectieziekten zoals HIV / AIDS, tuberculose en griep komen daar vaak voor. Evenals niet-overdraagbare ziekten zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. Bovendien is bij kinderen een gebrek aan (goede) voeding bijzonder schadelijk omdat het de groei en de ontwikkeling van hun organen remt. De gezondheidseffecten van slechte voeding bij jongeren kunnen dus een levenslang probleem worden.

  Het project is een groot succes. Op sommige scholen bieden de schooltuinen reeds voedsel aan voor haar personeelsleden. In een aantal deelnemende scholen, die zo succesvol zijn geweest in het verbouwen van groenten en fruit, produceren ze een inkomen door het verkopen van overtollig voedsel dat wordt verbouwd. Eén school produceert en verkoopt bijvoorbeeld vruchtensap. Op deze manier is het project niet alleen goed voor de gezondheid van de deelnemers. Het is ook een manier om zichzelf financieel te onderhouden.

  Van het project zijn veel positieve gezondheidsvoordelen geconstateerd. De kinderen leren bijvoorbeeld hoe ze hoofdpijn kunnen voorkomen door voldoende water te drinken. In sommige scholen heeft dit hen in staat gesteld om hun budgetten voor pijnstillers te verminderen. Het verhogen van het waterverbruik tot gemiddeld 2 liter per kind per dag is één van de belangrijkste doelen van het project geworden. Geneeskrachtige planten die op de scholen worden geteeld, spelen een belangrijke rol en worden gebruikt om chronische infecties en andere gezondheidsproblemen onder controle te houden. En daarmee het gebruik van geneesmiddelen heeft doen afnemen.

  Ook de ouders merken een verschil. Velen zeggen dat hun kinderen meer om fruit vragen om te eten, in plaats van voorverpakt voedsel. Voor sommige gezinnen was het project zo inspirerend dat ouders en kinderen thuis ook groenten en fruit zijn gaan verbouwen. De voordelen van het project bereikt op deze manier de lokale gemeenschap.

  Opvallend is verder dat leraren van sommige deelnemende scholen zeggen dat ze ook een verbetering in de academische prestaties van de kinderen zien. Door goede voeding kunnen de kinderen zich beter concentreren en hun ware potentieel bereiken. Dit heeft vooral bijgedragen aan het onderwijzen van wetenschappelijk gerelateerde onderwerpen, waarbij de schooltuinen een echt laboratorium zijn geworden voor de gezondheidsconcepten waar de kinderen over leren in de klas. De inspanningen van het Movement of Life team en de steun van de Dr. Rath stichting beginnen (letterlijk) hun vruchten af te werpen in Uganda. Mede dankzij de verkoop van CelXpert producten hopen wij het aantal scholen verder uit te breiden.

  Lees meer

 • PRODUCTSCHOLING Woensdag 12 juni 2019

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Altijd al meer hebben willen weten over de praktische toepassingen van onze voedingssupplementen?
  Kom dan naar onze scholingsbijeenkomst:

  Wanneer en waar?

  Woensdagmiddag 12 juni van 12.30-16.00 uur
  Locatie: C-Mill, Jan Campertstraat 5, 6416 SG  Heerlen

  Deze scholing is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over onze cellulaire voedingsstoffencombinaties, en behoefte hebben aan meer praktische informatie en toepassingen.

  Kosten

  De kosten voor de scholing bedraagt slechts 35 Euro. Dit is inclusief een lichte gezonde lunch, koffie/water/thee, en een hand-out van de presentatie.

  Aanmelden

  Aanmelden is verplicht. Graag ontvangen we je aanmelding via de mail: info@celxpert.nl  Vermeld bij aanmelding: naam, adres, woonplaats en e-mail Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging.

  Lees meer