Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • Wat wordt jou als Nederlandse tandartspatiënt onthouden?

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Wat wordt jou als Nederlandse tandartspatiënt onthouden? Het KOM (Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg) organiseert op donderdag 10 oktober 2019 van 18.00 tot 22.00 uur in het Singer Museum Laren een symposium waar wordt gedeeld wat je als tandartspatiënt niet verteld wordt.

   

  Regulier en holistisch tandarts Peter Dros is aangesloten bij het KOM en geeft alvast een klein kijkje achter de schermen in de tandartswereld. Hij vindt het belangrijk om patiënten hierover te informeren omdat in zijn ogen de patiënt veel te vaak te kort wordt gedaan binnen het huidige zorgstelsel én zonder dat de patiënt zich daar vaak bewust van is. In zijn ogen gaat het in het kort om: de kwaliteit, kunnen kiezen voor de beste oplossingen en het werken aan preventie.

  Lees hier het interview tussen Saskia van Helvoirt en Peter Dros.

  Dr. Rath is één van de sprekers op het congres en zal dieper ingaan op de gevolgen van chronisch tekort van microvoedingsstoffen: Symposium donderdag 10 oktober 2019, 18.00 – 22.00 uur, Singer Museum Laren 

  In principe kunnen alleen tandartsen zich inschrijven maar er zijn ook een aantal entreekaarten beschikbaar gesteld voor gewoon publiek (€50,-) Deze zijn verkrijgbaar via saskia.vanhelvoirt@dr-rath-health-alliance.org

  Lees meer

 • Productscholing Leusden

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Over prachtige locaties gesproken! Erf de Burgwal in Leusden was afgelopen zaterdag de gastheer van 22 therapeuten die bijgeschoold werden over cellulaire voedingsstoffencombinaties en de praktische toepassingen hiervan. De scholing bestond uit twee delen. Nieuw was in het tweede deel de casusbesprekingen waarbij het delen van verschillende ervaringen centraal stond.

  Lees meer

 • Met korting naar Internationaal Therapeut 2019

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Over ruim twee maanden, op zaterdag 16 en zondag 17 november, gaat de beurs Internationaal Therapeut 2019 van start. 

  CelXpert heeft met de organisatie van Internationaal Therapeut afgesproken dat onze relaties met een flinke korting de Beurs voor de Totale Gezondheid kunnen bezoeken.

  Normale entree is € 12,-, maar via onze uitnodiging is voor u de entree slechts € 5,-.

  De kaarten kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen. U betaalt pas bij bezoek aan de beurs.   

   

  Lees meer

 • Vitacor Plus Drink voor de prijs van Vitacor Plus tijdens hittegolf

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Het wordt weer snikheet deze week. Daarom verlagen wij deze "tropenweek" wederom de prijs van Vitacor Plus Drink met maar liefst 10 euro. Maak kennis met de drink-versie van Vitacor Plus. Dezelfde aangeboden voedingsstoffen maar dan in een lekker gekoeld drankje.
  In de zomer is het belangrijk om voldoende vocht in te nemen en je lichaam te voorzien van de juiste micronutriënten. Basisformule Vitacor Plus ™ Drink heeft niet alleen een heerlijk frisse citroensmaak, maar biedt ook dezelfde geselecteerde voedingsstoffen als de Vitacor Plus.

  Lees meer

 • Ontdek de kracht van onze specifieke formule: MAGNESIUM

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

   

  Magnesium is een essentieel mineraal voor onze celstofwisseling. In vrijwel alle cellen van het lichaam is magnesium nodig voor een normale stofwisseling en voor normale lichaamsfuncties. Niet voor niets werd magnesium verkozen tot supplement van het jaar 2018. Zeker wanneer het warm is verliezen we veel mineralen tijdens het zweten en is natuurlijke aanvulling gewenst.

  Met Vitacom Mg™ kun je de belangrijke cellulaire voedingsstof magnesium bijtanken. En dat in een hoogwaardige natuurlijke vorm. Bij de voedingssupplementen van CelXpert wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten. Onderhoud je cellen met de juiste natuurlijke voedingsstoffen. CelXpert is de expert in het onderhouden van je cellen.

  90 capsules voor de aantrekkelijke prijs van € 15,90

  Tip voor een nog snellere opname:
  open de capsule, roer de inhoud in water en drink.

  Lees meer