Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING RONDOM KONINGSDAG

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen  Op koningsdag 27 april 2021 zijn wij in de ochtend bereikbaar tot 12.00 uur. In de middag kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  Alle bestellingen geplaatst op dinsdag 27 april worden op woensdag 28 april aangeboden bij Post.NL.

     Team CelXpert
  info@celxpert.nl
  045-404 27 39

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING PASEN

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Op goede vrijdag 2 april 2021 zijn wij in de ochtend geopend tot 12.00 uur. Geplaatste bestellingen worden dan verwerkt en aangeboden bij Post.NL. Op Paasmaandag 5 april 2021 zijn wij gesloten. Alle bestellingen geplaatst vanaf vrijdagmiddag 2 april tot en met maandag 5 april worden op dinsdag 6 april verwerkt en aangeboden bij Post.NL.

  Heeft u in deze periode dringende vragen dan kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  Wij wensen iedereen fijne paasdagen toe,

  Lees meer

 • Februari aktie: Omega 3 Vegan:  2 halen 1 betalen!

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Het is van oudsher bekend dat een gezond voedingspatroon bijdraagt aan een sterk immuunsysteem.

  Omega-3-vetzuren zijn belangrijke micronutriënten die regelmatig via de voeding moeten worden opgenomen. Vette zeevis wordt beschouwd als een van de belangrijkste voedselbronnen van deze microvoedingsstoffen. In feite zijn echter algen de meest waardevolle bron van omega-3-vetzuren, immers vissen voeden zich met deze algen of eten kleinere algen-etende vissen op. Algen kunnen worden gezien als de oorspronkelijke bron van omega-3-vetzuren. 

  Maricor™ Vegan biedt u de hoogwaardige vetzuren DHA en EPA rechtstreeks afkomstig uit de oorspronkelijke plantaardige bron.


  Speciaal voor deze maand hebben we de actie: 2 halen 1 betalen !

  Lees meer

 • Vitacom ProBiotics™ (1 + 1 Gratis)

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

  Vitacom ProBiotics™ (1 + 1 Gratis)

  is een combinatie van geselecteerde melkzuurbacteriën uit 8 verschillende bacteriestammen. Deze omvatten bifidobacteriën, bacteriën van het geslacht Lactobacillus en de Streptococcus thermophilus, van het geslacht streptokokken.

  Tot en met 31 december 2020: 1 + 1 gratis!

  Bestellen kan hier:

  https://www.celxpert.nl/collections/basisformules/products/probiotics

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING RONDOM DE FEESTDAGEN 2020

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

  BEREIKBAARHEID RONDOM FEESTDAGEN

  In de laatste week van het jaar en de eerste week van het nieuwe jaar zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Heeft u in deze periode dringende vragen dan kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  PAKKETBEZORGING RONDOM DE KERST

  Op vrijdag 25 december en zaterdag 26 december worden er geen orders door ons verwerkt en worden door PostNL niet bezorgd. Op donderdag 24 december worden pakketten iets eerder dan gebruikelijk bij ons opgehaald en dat betekent dat uw order tot 14:00 uur die dag wordt verwerkt. Orders die op die dag voor 14:00 uur zijn geplaatst, worden op maandag 28 december bezorgd. (Houd rekening met eventuele drukte bij PostNL waardoor uw pakket vertraging kan oplopen.)

  PAKKETBEZORGING RONDOM NIEUWJAARSDAG

  Op donderdag 31 december worden de orders tot 14:00 uur verwerkt. Deze orders worden op zaterdag 2 januari afgeleverd. Bestellingen na donderdag 31 december 14:00 uur worden pas op maandag 4 januari verwerkt en dinsdag 5 januari bij u bezorgd.  

  Wij wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij staan komend jaar ook weer voor u klaar!

  Team CelXpert

  Lees meer