Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert

 • Onderzoek Universiteit Maastricht

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Samenhang tussen chronische darmklachten en dagelijkse stress-ervaringen

   

  Doel van het onderzoek

  Binnen deze studie wilt de universiteit van Maastricht nagaan in hoeverre chronische maag-darmklachten gerelateerd zijn aan stressvolle levenservaringen. Uit een aantal wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het lichaam tijdens periodes van stress chemische stoffen aanmaakt – cytokines genaamd – die de cellen van het immuunsysteem activeren en een ontstekingsreactie kunnen veroorzaken. Wanneer de stress chronisch van aard is, zou dit kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van gezondheidsklachten. Om te achterhalen of chronische darmklachten (veroorzaakt door langdurige ontstekingen in de darmen) inderdaad gerelateerd zijn aan stressvolle levenservaringen, zijn zij op zoek naar mannen en vrouwen tussen de 18 en 60 jaar – met/zonder chronische darmklachten - die een korte online vragenlijst willen invullen. De vragenlijst gaat onder andere over uw gezondheid, aanwezigheid van darmklachten en de mate waarin u bent blootgesteld aan verschillende dagelijkse stressvolle gebeurtenissen.

   

  Onder elke 100 deelnemers wordt een tegoedbon van 25 euro verloot. Daarnaast kunt u na het invullen van de vragenlijst in aanmerking komen voor een vervolgstudie waarbij sprake is van een vergoeding. 

  Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar:

  boukje.nass@maastrichtuniversity.nl

   

  Lees meer

 • OPENINGSTIJDEN EN PAKKETBEZORGING RONDOM DE FEESTDAGEN

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  BEREIKBAARHEID RONDOM FEESTDAGEN

  In de laatste week van het jaar en de eerste week van het nieuwe jaar zijn we beperkt telefonisch bereikbaar. Heeft u in deze periode dringende vragen dan kunt u de voicemail inspreken: 045 - 404 27 39 en bellen wij u zo snel mogelijk terug. Een email sturen mag natuurlijk ook: info@celxpert.nl

  PAKKETBEZORGING RONDOM DE KERST

  Op woensdag 25 december en donderdag 26 december worden er geen orders door ons verwerkt en worden door PostNL niet bezorgd. Op dinsdag 24 december worden pakketten iets eerder dan gebruikelijk bij ons opgehaald en dat betekent dat uw order tot 15:00 uur die dag wordt verwerkt. Orders die op die dag voor 15:00 uur zijn geplaatst, worden op vrijdag 27 december bezorgd. (Houd rekening met eventuele drukte bij PostNL waardoor uw pakket vertraging kan oplopen.)

  PAKKETBEZORGING RONDOM NIEUWJAARSDAG

  Op dinsdag 31 december worden de orders tot 15:00 uur verwerkt. Deze orders worden op donderdag 2 januari afgeleverd. Bestellingen na maandag 31 december 15:00 uur worden pas op donderdag 2 januari verwerkt en vrijdag 3 januari bij u bezorgd.  

  Wij wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij staan komend jaar ook weer voor u klaar!

  Team CelXpert

  Lees meer

 • Internationaal Therapeut 2019

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Veel bestaande maar ook nieuwe relaties bezochten onze stand. Mede daarom was Internationaal Therapeut 2019 een groot succes en daar bedanken wij alle bezoekers voor! Op naar 2020 !

  Bekijk hieronder de aftermovie:

  Lees meer

 • Bezoek ons op de Internationaal Therapeut beurs 2019

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Op 16 en 17 november bent u van harte welkom in onze stand (522) op de Internationaal Therapeut beurs in de Expo Houten.

  We laten iedereen graag kennismaken met de veelzijdigheid van onze supplementen en presenteren ons scholingsprogramma voor 2020. 
   

  CelXpert heeft met de organisatie van Internationaal Therapeut afgesproken dat onze relaties met een flinke korting de Beurs voor de Totale Gezondheid kunnen bezoeken.

  Normale entree is € 12,-, maar via onze uitnodiging is voor u de entree slechts € 5,-.

  De kaarten kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen. U betaalt pas bij bezoek aan de beurs.


  Wij zien er naar uit u daar te ontmoeten!

  Lees meer

 • Productscholing 30 oktober Heerlen

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  De laatste productscholing dit jaar van CelXpert werd gehouden in het diepe Zuiden: Heerlen. Wederom een twintigtal therapeuten bezochten de scholing op woensdagmiddag 30 oktober. 

  Geïnteresseerd in onze producten en scholingen? Mail ons: info@celxpert.nl

   

   

   

  Lees meer