U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@celxpert.nl.

Retourformulier

Wij verzoeken u gebruik te maken van het retourformulier. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, zullen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging sturen. Bij herroeping dient u de producten uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug. Als u maar een deel van een bestelling retour stuurt dan worden de verzendkosten niet vergoed.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Kosten voor het retour zenden zijn afhankelijk van lengte en gewicht.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Zakelijke klanten