Als je dit leest, ken je de supplementen van CelXpert waarschijnlijk al, en het belang van de juiste combinatie van vitale celstoffen voor onze gezondheid. Vitaminen, mineralen, spoorelementen, aminozuren, geselecteerde plantenstoffen en andere vitale celstoffen vormen de basis voor de CelXpert producten en de toepassing van daarvan voor het ondersteunen van diverse cellulaire processen in ons lichaam. 

Als je net als wij van mening bent dat gezondheid een mensenrecht is, en dat preventie een belangrijkere plaats in de gezondheidszorg moet hebben, dan nodigen we je uit om deel te nemen aan ons CelXpert Partner Programma.

De kern van dat Programma is een tweefasen affiliate vergoedingssysteem, dat mensen van alle leeftijden mogelijk maakt bij te dragen aan de opbouw van preventieve gezondheidszorg.

Tot ons nieuwe CelXpert Partner Programma behoort een intensief scholingsprogramma met een nieuw ontworpen Diploma cursus die voortbouwt op de bijgewerkte basiscursus Cellulaire Geneeskunde, en wat zowel on- als offline plaats zal vinden en talrijke hulpmiddelen voor succesvolle consultancy activiteiten biedt.

Ontdekken of het iets is voor jou? Ontvang informatie via e-mail. Stuur een e-mail naar info@celxpert.nl met als onderwerp ‘Affiliate Partnerprogramma informatie’.

Meer weten? Bekijk onze voorwaarden hier.

 


 

Affiliate partner programma informatie

Affiliate Partnerprogramma van CelXpert
- Aanvraagformulier voor het Affiliate Partnerprogramma van CelXpert (PDF)