Gepubliceerd op door Cel Xpert

Het principe van synergie is zeker ook van toepassing op biologisch actieve plantaardige stoffen

Dit zijn de beste maanden van het jaar om verschillende activiteiten in de natuur te ontplooien. Wandelen, fietsen of picknicken zijn zomaar wat voorbeelden die bijdragen aan een goede en gezonde levensstijl.

Van alle voedingssupplementen combineert uitsluitend ons voedingssupplement Vitacom Phyto™ Royal Complex  geselecteerde biologisch actieve plantaardige stoffen tot een veelzijdig complex van actieve ingrediënten: Rozemarijn en glidkruid-extract, luteoline, kokosolie, jodium (uit zeewier) en koninginnengelei (het sap van de bijenkoningin).

Het is niet voor niets dat planten deze soms zeer complexe verbindingen voor hun eigen bescherming vormen tegen bacteriën, dieren of andere schadelijke invloeden. Bij de voedingssupplementen van CelXpert wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten. Een speciale uitdaging bij het ontwikkelen van onze voedingssupplementen is om de ingrediënten zo te combineren dat hun wederzijdse voordelige effecten worden benut.

Onderhoud je cellen met de juiste en meest werkzame natuurlijke voedingsstoffen. CelXpert is jouw expert in het onderhouden van je cellen.

Geniet van deze periode, blijf actief en fit en bescherm jezelf met onze formule: Vitacom Phyto™ Royal Complex

Vorige Volgende