Gepubliceerd op door Frank Vijgen

Hoogwaardige producten en uniek onderzoek zijn en blijven onze primaire doelstellingen. In tijden van wereldwijde crisis worden wij echter in toenemende mate geconfronteerd met stijgende prijzen voor grondstoffen, energie en vervoer. Helaas kunnen wij deze enorme kostenstijgingen slechts gedeeltelijk compenseren.
Als onderneming zonder winstoogmerk leggen wij bijzondere nadruk op het doelgerichte gebruik van de inkomsten uit de verkoop van onze cellulaire voedingsformules. Onafhankelijk onderzoek naar de betekenis van vitaminen en andere microvoedingsstoffen voor de gezondheid, en de verspreiding van deze kennis, zijn essentiële doelen van ons werk.

Lange tijd hebben wij geprobeerd onze prijzen zo stabiel mogelijk te houden. Door de sterke stijging van de inkoopprijzen voor de waardevolle grondstoffen die in onze kwaliteitsproducten worden gebruikt en voor de energieprijzen bij de productie van onze formules zijn wij echter genoodzaakt een aantal producten te verhogen in prijs.
 

Met uw aankopen blijft u wetenschappelijke werk steunen. U heeft zelf ervaren hoe belangrijk dit onderzoek is voor de gezondheid van de mens. De prijsaanpassing helpt om ons onderzoekswerk op hetzelfde hoge niveau te houden.


Vorige Volgende