CelXpert Vitale Celstoffen Programma bestaat uit meerdere combinaties van verschillende voedingsstoffen. Bij de samenstelling van de producten is gebruik gemaakt van actuele wetenschappelijke inzichten. Deze combinaties bevatten geselecteerde microvoedingsstoffen (vitale celstoffen), die op verschillende manieren kunnen bijdragen aan de normale functie van de stofwisseling in ons lichaam (zie de informatie per product).

Overtuig uzelf van
de kwaliteit en de werking van ons Vitale Celstoffen Programma.

CelXpert Vitale Celstoffen Programma bevat naast vitamines, mineralen en spoorelementen, ook secundaire plantenstoffen, omega-3 vetzuren en essentiële aminozuren (lysine en methionine).

Deskundigen uit diverse vakgebieden zijn verbonden aan ons onafhankelijke onderzoeksinstituut in de VS. Zij ontwikkelen speciale combinaties van vitale celstoffen. Het inzicht dat de gezondheid van ons lichaam bepaald wordt op het niveau van miljoenen lichaamscellen, heeft een centrale rol bij de ontwikkeling van onze voedingssupplementen. De wisselwerking (synergie) tussen verschillende micro-voedingsstoffen voor het behoud van een gezonde stofwisseling van de lichaamscellen staat centraal bij de ontwikkeling van onze vitale celstoffen. Vandaar dat in Nederland gekozen is voor de naam: CelXpert.