Veelzijdigheid van producten en combinaties

Gezonde voeding zorgt ervoor dat ons lichaam zoveel mogelijk voedingsstoffen aangeleverd krijgt die nodig zijn voor een gezonde stofwisseling. Voedingssupplementen kunnen een bijdrage leveren als aanvulling op de voeding.

CelXpert's Vitale Celstoffen Programma is in drie categorieën verdeeld om tegemoet te kunnen komen aan verschillende en/of verhoogde behoefte aan voedingsstoffen: de Basisformules, de Opbouwformules en de Specifieke Formules. Door de talrijke combinatiemogelijkheden van onze formules van vitale celstoffen, kan de voeding op verschillende manieren worden aangevuld.

  • Ons lichaam heeft diverse microvoedingsstoffen nodig voor stofwisselingsprocessen. Ons Basisprogramma kan als aanvulling op de voeding, een veelheid aan microvoedingsstoffen leveren als bijdrage aan de basisverzorging voor een gezonde stofwisseling.
  • Onze Opbouwformules richten zich op bepaalde celsystemen. Zij kunnen het Basisprogramma aanvullen bij een verhoogde voedingsstofbehoefte.
  • Onze Specifieke Formules vormen een derde groep geselecteerde vitale celstoffen. Zij leveren extra voedingsstoffen, die met ons Basisprogramma gecombineerd kunnen worden. Daarnaast kunnen deze als extra aanvulling bij het Basisprogramma plus één of meerdere Opbouwformules worden gebruikt.