ONZE VITAMINE C BIJDRAGE OM HET IMMUUNSYSTEEM TE VERSTERKEN

 

Vitamine C wordt beschouwd als de belangrijkste vitamine voor een gezonde en sterke immuunfunctie. De betekenis van vitamine C als bijdrage aan de normale werking van het immuunsysteem is wetenschappelijk onomstreden. Vanwege een aanzienlijke toename van de vraag naar vitamine C ter ondersteuning van de immuunfunctie, hebben we ons assortiment vitamine C-producten voor u uitgebreid. We hebben speciale aandacht besteed aan het voldoen aan de eisen van de klant met betrekking tot dosering en toedieningsvorm.

 

VitaCforte
VitaCforte
 is onze bekende vitamine C-formule met 500 mg vitamine C per tablet. Dit product bevat vitamine C in 3 verschillende vormen: naast het standaard ascorbinezuur bevatten de tabletten ook gebufferd (niet-zure) calcium- en magnesiumascorbaat, en het in vet oplosbare ascorbylpalmitaat. Daarmee is zowel wateroplosbare als in vetoplosbare vitamine C aanwezig. De toevoeging van citrus flavonoïden ronden deze allrounder af.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 20,90 € 

Vitacom C 1000

Vitacom C 1000 levert 1000 mg vitamine C per tablet, als puur ascorbinezuur, en kan gebruikt worden wanneer een hogere dosis suppletie van wateroplosbare vitamine C gewenst is. De witte, gladde tabletten kunnen desgewenst ook aanvullend op de allrounder VitaCforte gebruikt worden. Daarmee kan Vitacom C 1000 ook prijstechnisch een interessante manier zijn om de inname van vitamine C te verhogen.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 18,90 € 

Vitacom C 1000 poeder  levert vitamine C-poeder als puur ascorbinezuur en kan worden geroerd in water of sap.
Per maatschepje bevat het poeder 1000 mg wateroplosbare vitamine C. Wanneer de voorkeur gegeven wordt aan drinkbare suppletie, is dit product een mogelijkheid om de inname van wateroplosbare vitamine C te verhogen.

Inhoud: 100 gram 
Prijs: 16,80 €  Actieprijs: € 13,45

LyCin Tab is een uitbreiding van onze vitamine C- en lysineformule, in de vorm van tabletten. De bekende LyCin-drank blijft onderdeel van ons programma. Een tablet LyCin Tab bevat 500 mg vitamine C (in gebufferde vorm en als ascorbinezuur) en 500 mg L-lysine. Wanneer de voorkeur gegeven wordt aan tabletten, of het gebruik van een poeder niet gewenst is, kan de dosering van lysine en vitamine C met dit product op een gemakkelijke wijze verzorgd worden.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 24,90 € 

Vitacom C bevat wateroplosbare vitamine C in gebufferde vorm (calcium- en magnesiumascorbaat) en ascorbinezuur.
Bij inname van 3 tabletten per dag levert het 1000 mg vitamine C. Wanneer een hoge dosering vitamine C gewenst is en de voorkeur gegeven wordt aan een minder zure vorm van vitamine C, kan Vitacom C een uitkomst zijn.  

 


Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 15,80 €