ONZE VITAMINE C BIJDRAGE OM HET IMMUUNSYSTEEM TE VERSTERKEN

 

Vitamine C wordt beschouwd als de belangrijkste vitamine voor een gezonde en sterke immuunfunctie. De betekenis van vitamine C als bijdrage aan de normale werking van het immuunsysteem is wetenschappelijk onomstreden. Vanwege een aanzienlijke toename van de vraag naar vitamine C ter ondersteuning van de immuunfunctie, hebben we ons assortiment vitamine C-producten voor u uitgebreid. We hebben speciale aandacht besteed aan het voldoen aan de eisen van de klant met betrekking tot dosering en toedieningsvorm.

 

VitaCforte is onze bekende vitamine C-formule met 1551 mg vitamine C per dagelijkse dosis. Vitamine C is verkrijgbaar in vet oplosbare ascorbylpalmitaat, gebufferde calcium- en magnesiumascorbaat en ascorbinezuur. Daarnaast is toegevoegd: citrus flavonoïden.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 20,90 € 

Vitacom C 1000 levert een hoge dosis vitamine C met 1000 mg vitamine C per tablet. Vitamine C is aanwezig als ascorbinezuur. Het product kan gebruikt worden voor een hoge dosis suppletie en daarmee voor een langere aanvoer van vitamine C.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 18,90 € 

Vitacom C 1000 poeder  levert hoog gedoseerd vitamine C-poeder. Het vitamine C-poeder is verkrijgbaar als puur ascorbinezuur en kan worden geroerd in water of sap.

Inhoud: 100 gram 
Prijs: 16,80 € 

LyCin Tab is een aanvulling op onze vitamine C- en lysineformule en verkrijgbaar in de vorm van tabletten. De bekende LyCin-drank blijft onderdeel van ons programma. Een tablet LyCin Tab bevat 500 mg vitamine C in gebufferde vorm en ascorbinezuur en 500 mg L-lysine.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 24,90 € 

Vitacom C bevat 1000 mg vitamine C voor een aanbevolen inname van 3 tabletten per dag.

Vitacom C bevat in gebufferde vorm calcium- en magnesiumascorbaat en ascorbinezuur.

Inhoud: 90 tabletten 
Prijs: 15,80 €