Gepubliceerd op door Frank Vijgen

Het klinkt als een kleine verandering en toch is het een grote stap: onze cellulaire vitale stoffen, die momenteel in tabletvorm verkrijgbaar zijn, worden binnenkort in capsulevorm aangeboden. We starten met onze basisformule: Vitacor Plus.

De gele tabletten met de letters "V", "R" of "E" zijn al jaren een vertrouwde combinatie. Echter nieuwe technische mogelijkheden geven ons een kans die we met beide handen moeten aangrijpen. Voor de productie van tabletten zijn altijd vulstoffen en extra hulpstoffen nodig. 

De capsulevorm geeft ons hierin nieuwe mogelijkheden. Het micronutriëntenpoeder wordt gemengd en losjes in een veganistische capsuleschaal gegoten. De afzonderlijke ingrediënten hoeven nu niet meer door vulstoffen of bindmiddelen tegen elkaar geperst te worden. Bijkomend voordeel is dat capsules beter zijn door te slikken dan tabletten, ook kun je ze open maken en het poeder mengen met een drankje.

We gaan op korte termijn beginnen met de Vitacor Plus en daarna zullen meerdere formules volgen. Hiervan houden we jullie stap voor stap op de hoogte.

We zijn ervan overtuigd dat deze ontwikkeling onze producten naar een nog hoger niveau brengen. Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar.

12 November 2021

Vorige Volgende