Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert » aanbieding

 • Gratis Vitacom Phyto Balance bij Illioforte

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Wanneer U in de maanden augustus en september de opvolgformule Illioforte (€20,90) bestelt ontvangt U er een gratis pot Vitacom Phyto Balance bij!

  Illioforte is een opvolgformule met foliumzuur en vitamine B12, als ondersteuning van het celdelingsproces en vitamine B6 als bijdrage tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.

  Vitacom Phyto™ Balance is een opvolgformule en bevat verschillende voedingsvezels. Voedingsvezels zijn vanwege hun fysiologische effecten een belangrijk onderdeel van een evenwichtige voeding.
   
  Wilt u gebruik maken van deze aanbieding dan uitsluitend dit via de email aangeven: 
  info@celxpert.nl De bestelling wordt dan opgestuurd inclusief een factuur.

  Lees meer

 • Vitacor Plus Drink voor de prijs van Vitacor Plus tijdens hittegolf

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Het wordt weer snikheet deze week. Daarom verlagen wij deze "tropenweek" wederom de prijs van Vitacor Plus Drink met maar liefst 10 euro. Maak kennis met de drink-versie van Vitacor Plus. Dezelfde aangeboden voedingsstoffen maar dan in een lekker gekoeld drankje.
  In de zomer is het belangrijk om voldoende vocht in te nemen en je lichaam te voorzien van de juiste micronutriënten. Basisformule Vitacor Plus ™ Drink heeft niet alleen een heerlijk frisse citroensmaak, maar biedt ook dezelfde geselecteerde voedingsstoffen als de Vitacor Plus.

  Lees meer