Celnieuws: Laatste nieuws van CelXpert » Heerlen

 • Productscholing 30 oktober Heerlen

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  De laatste productscholing dit jaar van CelXpert werd gehouden in het diepe Zuiden: Heerlen. Wederom een twintigtal therapeuten bezochten de scholing op woensdagmiddag 30 oktober. 

  Geïnteresseerd in onze producten en scholingen? Mail ons: info@celxpert.nl

   

   

   

  Lees meer

 • Productscholing in Heerlen

  Gepubliceerd op door Cel Xpert

  Woensdagmiddag 12 juni vond opnieuw een productscholing plaats. Een kleine 20 deelnemers vonden de weg naar het prachtige bedrijvencomplex C-Mill in Heerlen. Zij werden geschoold over cellulaire voedingsstoffencombinaties en de praktische toepassingen. Hou onze website in de gaten voor de volgende scholingsdata. Ben je ook geïnteresseerd in de praktische toepassing van CelXpert producten? Neem dan gerust contact met ons op. Therapeuten kunnen zich altijd gratis aansluiten op het platform van HPCM

   

   

  Lees meer

 • PRODUCTSCHOLING Woensdag 12 juni 2019

  Gepubliceerd op door Frank Vijgen

   

  Altijd al meer hebben willen weten over de praktische toepassingen van onze voedingssupplementen?
  Kom dan naar onze scholingsbijeenkomst:

  Wanneer en waar?

  Woensdagmiddag 12 juni van 12.30-16.00 uur
  Locatie: C-Mill, Jan Campertstraat 5, 6416 SG  Heerlen

  Deze scholing is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over onze cellulaire voedingsstoffencombinaties, en behoefte hebben aan meer praktische informatie en toepassingen.

  Kosten

  De kosten voor de scholing bedraagt slechts 35 Euro. Dit is inclusief een lichte gezonde lunch, koffie/water/thee, en een hand-out van de presentatie.

  Aanmelden

  Aanmelden is verplicht. Graag ontvangen we je aanmelding via de mail: info@celxpert.nl  Vermeld bij aanmelding: naam, adres, woonplaats en e-mail Na ontvangst van je aanmelding ontvang je een bevestiging.

  Lees meer